Haber

Silah Kaçakçıları Operasyonu: Garaj Denetleyici Görünümünde Silah!

İstanbul’da polis ekiplerince düzenlenen operasyonda 8 silah kaçakçısı gözaltına alındı. Garaj kumandasına benzeyen silah, görenleri şaşırttı.

Oto yıkamada operasyon

Edinilen bilgiye göre, Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Devriye Gruplar Karargahı’na bağlı Seyyar Park grupları, yasa dışı silah kaçakçılarına yönelik geniş çaplı çalışma yürüttü. “6136 Sayılı Kanuna Muhalefet” suçuna ilişkin suç tezgahlarının deşifre edilmesi ve zanlıların yakalanması amacıyla Avcılar ve Esenyurt ilçelerinde yapılan çalışmalarda, bir oto yıkama dükkanında silah kaçakçılığı yapıldığı belirlendi. ve bir rezidans. Bu kapsamda dün Esenyurt Namık Kemal Mahallesi’ndeki oto yıkamaya ve Avcılar Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’ndeki bir konuta eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonlarda A.Ş.B., MAY, KS, NY,MA, HM, OB ve LA yakalanarak gözaltına alındı.

Suikast silahı yakalandı

Söz konusu konutta ve oto yıkamada arama yapan polis, bir otomobilin içinde çantalara sarılı 10 adet ruhsatsız tabanca ve garaj kapısı kumandasına benzeyen bir suikast silahı buldu.

Gözaltına alınan zanlılar sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü. İfade işlemlerinin ardından MAY, KS, MA, HM, OB ve LA isimli 6 zanlı, savcılık talimatıyla polis merkezinden serbest bırakıldı. Diğer iki zanlının bu sabah adliyeye sevk edildiği öğrenildi.

Operasyondan görüntüler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu